• Hidroizolacija

  Projektovanje i izvođenje kvalitetnih hidroizolacionih rešenja u visokogradni i niskogradnji jedan je od najbitnijih faktora koji utiču na dugotrajnost građevinskih konstrukcija i samih objekata. Ovi faktori podjednako utiču i na životno okruženje ljudi.

  Sa punim uspehom, više od 30 godina, borimo se protiv uticaja vode i vlage, naročito podzemne vode kod svih objekata visokogradnje i objekata ispod zemlje. Zahvaljujući odličnoj dugogodišnjoj saradnji sa partnerima iz Švajcarske, Nemačke, Austrije i Srbije, u mogućnosti smo da primenimo najkvalitetnija rešenja i materijale poslednje generacije.

 • Industrijski podovi

  Industrija zahteva podne sisteme velike ravnosti, mehanički opteretive, hemikalijski otporne, monolitne – bez fuga, vodonepropustive, neklizajuće, raznobojne, lake za održavanje i lake za saniranje.

  Iskustvo u radu sa podnim sistemima primenjivim u prehrambenoj industriji, po HACCP standardu, ili GMP i FDA standardu, u farmaceutskoj industriji, objektima specijalnih namena, objektima sa velikom ferkvencijom pešačkog prometa i viljuškarskog saobraćaja, određuje nas, Bauplus, kako vašeg pravog i pouzdanog partnera.

  U saradnji sa našim partnerima, proizvođačima iz Nemačke i Austrije, po sistemu know-how pravimo kompletna sistemska rešenja za Vaše potrebe. U zavisnosti od projektnog zadatka, u mogućnosti smo da ponudimo podne sisteme na bazi: PMMA (Polimetimetakrilat)-smola, Epoksidnih-smola, Poliuretanskih-smola i Acrilatnih-smola. Takođe, možemo Vam ponuditi podne siste na bazi aditva cementnih sa uloškom od kvarca, korunda, metala ili kombinacije – u zavisnosti od zahteva investitora.

 • Sportske podloge

  DYNAPOINT – ULTIMATIVNI SPORTSKI POD

  Ultimativni sportski pod – Dynapoint je poliuretanski gumeni podni sistem. Dizajniran je za unutrašnje korišćenje (dvorane i sportske sale). Kreiran je specijalnom formulom, sa bešavnim površinama, pruža visoke performanse, i idealan je za sve podne površine gimnastičkih dvorana i sportskih hala. Kada se primenjuje kao završni gumeni supstrat, elastični Dynapoint pod obezbeđuje zaštitni sloj na površini i na taj način igračima omogućava najveći komfor, zaštitu i performanse.

  Dynapoint pod je idealan za površine u školskim salama, izdržava težak teret, koristi se u različitim debljinama (od 5 do 14 mm), odličan za kotrljanje i odskok lopte, bešavna površina je laka za održavanje, ekološki je prihvaćen i testiran za DIN/ASTM, prihvaćen je i od IHF i sertifikovan za ISO 9001.

više od 30 godina KVALITETA

Penetrat

Penetrat je hidroizolacioni postupak zaptivanja protiv kapilarne vlage. Predstavlja kruti sistem zaptivanja, koji se preko 50 godina uspešno primenjuje u staroj gradnji i novogradnji.

Triflex

U primeni kvalitetnih hidroizolacija, TRIFLEX je vodeći inovator i konsultant u Evropi i Americi. Njihovi proizvodi se baziraju na preko 30 godina iskustva.

Sintetičke membrane

Primena sintetičkih hidroizolacionih materijala u građevinarstvu je veoma zastupljena. U saradnji sa našim partnerima i u zavisnosti od projektnog zadatka, nudimo vam najbolja sistemska rešenja.

Betoniranje (Laser Screed)

Primenom Laser Screed tehnologije postavljaju se novi standardi izrade betonskih ploča. Naše mašine ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, sa dnevnim učinkom i do 1500 m2.

Poliuretanski podovi

Poliuretanski sistem je dvokomponentan, elastičan, samoliv i prosečne debljine od 3 do 5 mm. Poliuretanski podovi su manje čvrsti, a više elastični i fleksibilni.

Garaže i parkirališta

Iskoristite prednost našeg dugogodišnjeg iskustva u renoviranju višespratnih garaža. Triflex sistemi su raznovrsni i štede vam trošak koji biste imali usled rušenja i dugih neoperativnih perioda.