Industrieböden

Industrija zahteva podne sisteme velike ravnosti, mehanički opteretive, hemikalijski otporne, monolitne – bez fuga, vodonepropustive, neklizajuće, raznobojne, lake za održavanje i lake za saniranje.

Iskustvo u radu sa podnim sistemima primenjivim u prehrambenoj industriji, po HACCP standardu, ili GMP i FDA standardu, u farmaceutskoj industriji, objektima specijalnih namena, objektima sa velikom ferkvencijom pešačkog prometa i viljuškarskog saobraćaja, određuje nas, Bauplus, kako vašeg pravog i pouzdanog partnera.

U saradnji sa našim partnerima, proizvođačima iz Nemačke i Austrije, po sistemu know-how pravimo kompletna sistemska rešenja za Vaše potrebe. U zavisnosti od projektnog zadatka, u mogućnosti smo da ponudimo podne sisteme na bazi: PMMA (Polimetimetakrilat)-smola, Epoksidnih-smola, Poliuretanskih-smola i Acrilatnih-smola. Takođe, možemo Vam ponuditi podne siste na bazi aditva cementnih sa uloškom od kvarca, korunda, metala ili kombinacije – u zavisnosti od zahteva investitora.

über 35 Jahre QUALITÄT

Falls Sie irgendwelche Fragen haben oder einen Ratschlag benötigen sollten, bitte zögern Sie nicht und wenden Sie sich an uns – WIR SIND FÜR SIE DA!