Dobrodošli na internet prezentaciju firme Bausplus d.o.o.

Firmu Bauplus d.o.o. osnovao je dipl. inž. građevine Dušan Nikolić, 1989. godine, u Beogradu, u tadašnjoj SFR Jugoslaviji, kao porodičnu firmu.

Osnovna zamisao je bila da firma ugrađuje i distribuira asortiman proizvoda matične firme Bauplus Mörschwil iz Švajcarske, po kojoj nosi ime, i koje je zaštićeno i priznato u svetu.

Pod tim imenom, firma je započela plasman i ugradnju hidroizolacionih materijala u visokogradnji i niskogradnji. Jedan od najvažnijih proizvoda bio je, i sada je, Penetrat (Bauplus Mörschwil), postupak zaptivanja protiv kapilarne vlage i vode, koji se u to vreme u inostranstvu uspešno primenjivao.

Pored Penetrata, firma je istovremeno ugrađivala i proizvode na bazi armirane tečne plastike Nemačkog proizvodjača Triflex. Sa takvim, kvalitetnim, materijalima i malom operativom (dva specijalizovana izolatera) firma počinje polako, ali sigurno, da se razvija u turbulentnom periodu koji je usledio.

Danas je firma Bauplus d.o.o. usko specijalizovana za hidroizolacije i industrijske podove, raspolaže sa adekvatnom mehanizacijom, stručnim kadrom, diplomiranim građevinskim inženjerima i obučenim, sertifikovanim majstorima.

Zahvaljujući partnerima iz Švajcarske, Nemačke, Austrije i Srbije, u mogućnosti smo da ponudimo kvalitetna, dugotrajna i najsavremenija sistemska rešenja u visokogradnji i niskogradnji (po sistemu know-how).

Firma Bauplus d.o.o. svaki novi objekat posmatra kao individualni izazov. Naše dugogodišnje iskustvo, i veliki broj izvedenih objekata na teritoriji SFRJ, SRJ, SCG, sadašnje Srbije, i veliki broj izvedenih objekata u inostranstvu – počev od Iraka, Afrike, SSSR-a, Češke i mnogih drugih, pokazuje da smo uspešno prepoznati i priznati, kako na domaćem tržištu, tako i u inostranstvu. Naša osnovna misija je bila, i ostala – kvalitet iznad svega.

Ukoliko imate nekih pitanja, ili Vam je potreban savet, ne ustručavajte se da nam se obratite – TU SMO ZBOG VAS!